Bikini
Bikini

Bikini

Niets is wat het lijkt op de prachtige stranden van Hawaii waar een supermodel tijdens een fotoshoot plotseling verdwijnt...

Auteurs

Maxine Paetro, James Patterson

Spreker

Jeroen Kramer

Vertaler

Richard Kruis

Speelduur

7 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

Niets is wat het lijkt op de prachtige stranden van Hawaii waar een supermodel tijdens een fotoshoot plotseling verdwijnt. Wanneer journalist Ben Hawkins naar Hawaii reist om zijn eigen onderzoek te doen naar de vermissing, wordt zijn moraal op de proef gesteld door de moordlustige dader. Sluit hij een deal met de duivel voor zijn eigen gewin? In deze #1 New York Times bestseller verandert het tropische paradijs in een duister en afgrijselijk plaats delict.
James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

14 juli 2023

ISBN

9788726622126

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 58 min

Bestandsgrootte

368 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Jeroen Kramer Bekijk alles

Aanbieding De violist van Birkenau
5.0

De violist van Birkenau

Mike van Hoecke

€ 7,99 € 3,99
Moordweekend

Moordweekend

David Ellis, James Patterson

€ 14,99
Skip en de konijnendief

Skip en de konijnendief

Anna Woltz, Lars Deltrap

€ 8,99
Spervuur

Spervuur

Lee Child

€ 14,99