Luistervoorbeeld

Brandweerman Sam - Concert in vuur en vlam

SerieFireman Sam
Auteur Mattel
Spreker Stan Limburg
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 7m 15s
€ 1,99

Beschrijving

Mark en Elvis, die samen de bekendste rock & roll-band van Piekepolder vormen, repeteren hun liedjes voor het grote concert. Ze krijgen ruzie en Elvis besluit dat hij niet meer samen met Mark wil optreden. Maar geen nood: hij heeft al een ander idee waarmee hij het publiek op het puntje van de stoel zal krijgen. Hij gaat jongleren... met brandende fakkels. Geen wonder dat Brandweerman Sam op alles voorbereid is!


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2022
ISBN 9788726807288
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7m 15s
Bestandsgrootte 5 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.