Luistervoorbeeld

Brandweerman Sam - De groentewedstrijd

SerieFireman Sam
Auteur Mattel
Spreker Stan Limburg
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 6m 45s
€ 1,99

Beschrijving

De kinderen van Piekepolder zijn ervan overtuigd dat ze dit jaar de wedstrijd van supergrote groentes gaan winnen, dankzij de enorme pompoen van Hannah. Maar hoe vervoer je een megagroente? Terwijl Jaap, Sara, Mandy en Norbert een oplossing zoeken, ontsnapt Norris, de cavia van Jaap en Sara, uit de brandweerkazerne. Een knaagdier met grote honger in een dorp waar een groentewedstrijd plaatsvindt? Dat wordt nog wat! Tijd voor brandweerman Sam om uit te rukken.


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2022
ISBN 9788726807301
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6m 45s
Bestandsgrootte 5 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.