Luistervoorbeeld

Brandweerman Sam - De tovertruc

SerieFireman Sam
Auteur Mattel
Spreker Stan Limburg
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 7m 10s
€ 1,99

Beschrijving

Norbert heeft besloten om een film te maken. Mandy is de cameravrouw (met de telefoon van haar vader) en Jaap en Sara helpen Norbert met de special effects. Het wordt een griezelfilm vol magie, maar algauw lijkt het wel een rampenfilm. Een vlieger trekt Norbert hoog een boom in en een grasveld komt in brand te staan. "Dit wordt een lange dag," zucht brandweerman Sam. Een spannend avontuur met als les: "Ga lekker spelen en gebruik je fantasie bij spelletjes, maar breng jezelf niet in gevaar!"


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2022
ISBN 9788726807295
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7m 10s
Bestandsgrootte 5 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.