Luistervoorbeeld

Van onschatbare waarde

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 44
Auteur Barbara Cartland
Spreker Tanneke Hartzuiker
VertalerCorry van der Hulst
Speelduur 3u 58m 9s
€ 5,99

Beschrijving

Stanton Ware, China-kenner bij uitstek, wordt door de Britse premier op een geheime missie naar Peking gestuurd. Een Chinese Vriend biedt hem een metgezel aan voor zijn tocht. Stantons verbazing is groot, wanneer de bewuste persoon een vrouw blijkt – de lieftallige Zivana. In het begin verloopt de samenwerking stroef; al spoedig wordt echter duidelijk dat Zivana’s hulp voor Stanton onontbeerlijk is!Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 3 mei 2021
ISBN 9788726839159
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 58m 9s
Bestandsgrootte 166 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod