O van onheil
O van onheil

O van onheil

In ‘O van onheil’ komen we eindelijk iets te weten over Kinsey Millhone’s eerste huwelijk...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

12 uur 13 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘O van onheil’ komen we eindelijk iets te weten over Kinsey Millhone’s eerste huwelijk. In het moordalfabet kennen de lezers en luisteraars Kinsey als onbetwiste superspeurder en als eigenzinnige en onafhankelijke vrouw. Maar wanneer de privédetective via via op een doos vol oude papieren stuit, komen onaangename herinneringen terug. En lijkt de vork toch anders in de steel te zitten dan ze dacht... Twintig jaar geleden werd Kinsey’s eerste echtgenoot beschuldigd van moord. Uit een verloren gewaande brief blijkt dat hij onschuldig is en dat zij hem al die jaren verkeerd heeft ingeschat. Er staat haar een grote klus te wachten: de onschuld van haar ex-man rechtzetten én de echte dader opsporen. Wat voor onheil zal dit met zich meebrengen?

‘O van onheil’ is het vijftiende boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 september 2023

ISBN

9788726879179

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 13 min

Bestandsgrootte

512 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99
K van killer

K van killer

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99