M van misdaad
M van misdaad

M van misdaad

De "M" staat voor misdaad, maar ook voor de vier broers in de familie Malek...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

11 uur 37 min

€ 14,99

Beschrijving

De "M" staat voor misdaad, maar ook voor de vier broers in de familie Malek. Zij zijn de erfgenamen van een van de succesvolste bouwbedrijven in Californië, en lijken een succesvolle toekomst tegemoet te gaan. Een van de broers is echter achttien jaar geleden spoorloos verdwenen... Hij had problemen en paste niet in de harde zakenwereld, maar ook niet in zijn eigen familie. Privédetective Kinsey Millhone heeft de opdracht gekregen om hem op te sporen, maar vindt aanvankelijk niets anders dan verborgen familiegeheimen, haat en tekenen die wijzen op een brute moord...

‘M van misdaad’ is het dertiende boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 juli 2023

ISBN

9788726879186

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 37 min

Bestandsgrootte

486 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99
K van killer

K van killer

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

De twaalfde van nooit

De twaalfde van nooit

James Patterson, Maxine Paetro

€ 12,99
Het meisje in de trein

Het meisje in de trein

Paula Hawkins

€ 14,99
Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99