L van leugens
L van leugens

L van leugens

Wat begint met een vriendendienst voor haar huisbaas, loopt al gauw uit tot een van de gevaarlijkste avonturen in de carrière van speurder Kinsey Millhone...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

10 uur 34 min

€ 16,99

Beschrijving

Wat begint met een vriendendienst voor haar huisbaas, loopt al gauw uit tot een van de gevaarlijkste avonturen in de carrière van speurder Kinsey Millhone. De familie van een overleden oorlogsveteraan uit de Tweede Wereldoorlog vindt geen enkel spoor van zijn militaire documenten. Door een reeks aan verdachte toevalligheden rondom veteraan Lee raakt Kinsey op het spoor van een oude vriend, Ray Rawson. Hoewel hij plotseling slachtoffer wordt van geweld, vertrouwt Kinsey hem niet. Maar wanneer ze tijdens haar zoektocht het hele land doorkruist, stuit ze op een nieuwe verdachte, namelijk een angstaanjagende psychopaat. Alsof ze nog niet genoeg problemen aan haar hoofd heeft, komt ze ook nog eens angstvallig dicht bij de bodem van haar bankrekening. Kinsey’s vindingrijkheid wordt maximaal op de proef gesteld. Is ze haar vijanden te snel af?

‘L van leugens' is het twaalfde boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 juni 2023

ISBN

9788726879193

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 34 min

Bestandsgrootte

442 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
K van killer

K van killer

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99