K van killer
K van killer

K van killer

Het leven van Janice Kepler verandert in een regelrechte nachtmerrie...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

11 uur 15 min

€ 16,99

Beschrijving

Het leven van Janice Kepler verandert in een regelrechte nachtmerrie. Het levenloze lichaam van haar dochter Lorna wordt in het bos gevonden en is al zo ver ontbonden dat ze de oorzaak van haar dood niet meer kunnen vaststellen. Was het een ongeluk? Zelfmoord? Of toch moord? Met deze prangende onzekerheid moet Janice nog iedere dag leven. Maar ze is ervan overtuigd dat iemand haar heeft vermoord en de gedachte dat deze persoon nog vrij rondloopt, kan ze niet langer aan. Privédetective Kinsey Millhone begint een onderzoek naar de dood van Lorna om haar moeder de rust te geven die ze verdient. Wat is er met haar gebeurd? Heeft Lorna's eigenzinnige karakter haar in de problemen gebracht?

‘K van killer’ is het elfde boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 mei 2023

ISBN

9788726879209

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 15 min

Bestandsgrootte

470 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99