I van in memoriam
I van in memoriam

I van in memoriam

Wie heeft de moord op de vermogende Isabelle op zijn of haar geweten? Zelfs privédetective Kinsey Millhone tast in het duister...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

10 uur 16 min

€ 16,99

Beschrijving

Wie heeft de moord op de vermogende Isabelle op zijn of haar geweten? Zelfs privédetective Kinsey Millhone tast in het duister. De vijf jaar oude moordzaak wordt opnieuw onderzocht, omdat Isabelle’s ex Ken Voight overtuigd is dat de eerder vrijgesproken David Barney de moordenaar is. David was getrouwd met Isabelle en alle aanwijzingen wezen in zijn richting. Kinsey moet het onderzoek halsoverkop van een collega overnemen en schrikt van de chaos die ze in de dossiers aantreft. Had David wel vrijgesproken moeten worden, of is er sprake van bloeddorstige geldzucht en fatale jaloezie?

‘I van in memoriam’ is het negende boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.
"The best-crafted alphabetical mystery yet."
—Time MagazineSue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 maart 2023

ISBN

9788726879223

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 16 min

Bestandsgrootte

427 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99