H van hartstocht
H van hartstocht

H van hartstocht

In ‘H van hartstocht’ staat privédetective Kinsey Millhone voor een zware en eenzame missie. Haar collega en vriend Parnell Perkins wordt doodgeschoten vlak bij het kantoor van een verzekeringsmaat...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

10 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘H van hartstocht’ staat privédetective Kinsey Millhone voor een zware en eenzame missie. Haar collega en vriend Parnell Perkins wordt doodgeschoten vlak bij het kantoor van een verzekeringsmaatschappij. De politie gaat direct uit van een uit de hand gelopen overval en sluit de zaak. Zoals altijd vertrouwt Kinsey op haar instinct en gaat ze zelf op onderzoek uit. Al gauw valt haar oog op Bibianna Diaz, een oplichter in de verzekeringswereld. Kinsey gaat undercover, geheel op eigen initiatief en zonder backup. Dat komt haar duur te staan, wanneer ze via Bibianna de meestercrimineel Raymond Maldonado treft. Hoe was haar vriend in deze duistere kringen terecht gekomen?

‘G van genadeloos’ is het achtste boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor…’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Kinsey Millhone is "a wonderful character, tough but not brutish, resourceful and sensitive, a fit knight to walk those mean streets with her male predecessors."

—The Los Angeles Times

"...a headsup delight."

—Detroit News

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 februari 2023

ISBN

9788726879230

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 2 min

Bestandsgrootte

422 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99
Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99