A van alibi
A van alibi

A van alibi

De misdaadroman ‘A van alibi’ is het eerste boek in Graftons spannende Alfabetreeks, waarin de jonge privédetective Kinsey Millhone moordenaars opspoort...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Ingrid Tóth

Speelduur

8 uur 26 min

€ 12,99

Beschrijving

De misdaadroman ‘A van alibi’ is het eerste boek in Graftons spannende Alfabetreeks, waarin de jonge privédetective Kinsey Millhone moordenaars opspoort. Met een passie voor het oplossen van oude moordzaken is ze haar eigen detectivebureau gestart - haar ziel en zaligheid. De hulp van de gewiekste speurder wordt ingeschakeld door Nikki Fife, die acht jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op haar man. Maar Nikki is onschuldig en vastberaden om de echte dader te pakken te krijgen. Kinsey strijdt met hart en ziel voor gerechtigheid maar de zaak wordt met de minuut grimmiger - helemaal wanneer ze opzienbarende gelijkenissen vindt met een andere oude moordzaak... Lukt het Kinsey om de moordenaar van de man met vele vijanden te achterhalen? Laat je meeslepen door New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton en haar bloedstollende moordalfabet.


"Kinsey Millhone is smart, sexual, likable and a very modern operator. A pleasure to read."
—Dorothy Salisbury Davis

"Grafton has created a woman we feel we know, a tough cookie with a soft center, a gregarious loner...smart, well paced, and very funny."
—Newsweek

"The best new private eye."
—The Detroit NewsSue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 april 2022

ISBN

9788726894776

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 26 min

Bestandsgrootte

356 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Het meisje in de trein

Het meisje in de trein

Paula Hawkins

€ 14,99
Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99