Adriano
Adriano

Adriano

In Adriano Montesi’s leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid...

Serie

Auteur

Soraya Naomi

Spreker

Miranda Jansen

Vertaler

Jacodine van de Velde

Speelduur

12 uur 14 min

€ 7,99

Beschrijving

In Adriano Montesi’s leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid. Maar zijn aandacht is nu gericht op Camilla Guillermo, de enige vrouw die zijn aandacht na een vrijpartij blijvend heeft weten te vangen. Hij en Cam hebben een geheime geschiedenis, en nu ze verdwenen is, is hij vastbesloten haar te vinden. Wat een simpele missie had moeten worden, verandert al snel in een obsessie.

De Italiaanse schone Camilla Guillermo is op de vlucht voor een verleden dat haar achtervolgt en een man die haar heeft bedrogen. Maar waar ze ook heen gaat, voor haar herinneringen aan Adriano kan ze niet weglopen. Zonder geld en andere opties is Cam noodgedwongen terug te keren naar de Loop – de enige plek op aarde die ze koste wat het kost wil vermijden. Maar als Adriano Camilla vindt, verandert alles tussen hen. Hoe ze zich ook tot elkaar aangetrokken voelen, Camilla is nu verboden terrein voor Adriano, op orders van de baas.

En in het syndicaat kun je zulk soort orders niet zomaar naast je neerleggen... tenzij je bereid bent de consequenties te dragen.Soraya Naomi werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels en deinst niet terug voor gedurfde verhalen.

Soraya publiceerde in juli 2014 via Amazon haar eerste boek ‘Fallon’ uit de ‘Chicago Syndicate’-serie. In november 2018 werd dit boek vertaald en opnieuw in het Nederlands uitgebracht, gevolgd door de volgende titels in de serie. De Chicago Syndicate-serie is een maffiareeks waarbij verleiding, spanning en romantiek hand in hand gaan.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 augustus 2021

ISBN

9788726914832

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 14 min

Bestandsgrootte

514 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Soraya Naomi Bekijk alles

Luca’s liefde

Luca’s liefde

Soraya Naomi

€ 7,99
Cesare

Cesare

Soraya Naomi

€ 3,99
Henry

Henry

Soraya Naomi

€ 7,99
Carmine

Carmine

Soraya Naomi

€ 7,99

Meer spreker Miranda Jansen Bekijk alles

It's all about the clit

It's all about the clit

Lotte Sierens

€ 12,99
Alles brandt

Alles brandt

Juan Gómez-Jurado

€ 14,99
De verboden man spreekt

De verboden man spreekt

Pamela Kribbe

€ 15,99
Schaduwdochter

Schaduwdochter

Rachel van Charante

€ 12,99