Luistervoorbeeld

De komst van de koning

SerieDe gave van de Selkie deel 3
Auteur Mara Li
Spreker Jennifer van Brenk
Speelduur 15u 24m 25s
€ 7,99

Beschrijving

Centraal-Europa is verwoest en duizenden mensen zijn op drift geslagen. De grote steden sluiten hun poorten uit angst voor de dodelijke Zwarte Plaag. Te midden van deze chaos zoekt Nimue naar haar geliefde Wolf, de vader van haar ongeboren kind.

Arthur doolt door het land van de geesten, een plek die elke dag grimmiger wordt. De taak die de stervende Visserkoning hem heeft gegeven lijkt vrijwel onmogelijk en kan hem bovendien zijn leven kosten.

Ook al zijn ze werelden van elkaar gescheiden, Nimue en Arthur vechten met hetzelfde doel voor ogen: het vinden van de Graal die de Visserkoning kan genezen.Mara Li (1987) schrijft al boeken sinds haar veertiende. Ze weet als geen ander een magisch-historische sfeer op te roepen in een verhaal en laat zich graag inspireren door sprookjes, mythes en sagen van over de hele wereld.

De stem van de zee, haar debuutroman, werd in 2016 genomineerd voor de Harland Romanprijs voor het beste Nederlandstalige fantasyboek.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 september 2021
ISBN 9788726914849
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 24m 25s
Bestandsgrootte 648 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Mara Li, oftewel Marieke Veringa (1987) is al van jongs af aan bezig met het schrijven en bedenken van verhalen. Haar eerste twee complete ‘boeken’ schreef ze terwijl ze de middelbare school doorliep; de hoofdstukken ervan postte ze regelmatig op Internet. Haar inspiratie haalt ze vaak uit allerlei volksverhalen, legenden en mythen van over de hele wereld. In haar verhalen spelen dan ook regelmatig thema’s zoals reizen, transformaties en een vleugje magie een belangrijke rol. Ze studeerde HBO Theologie en woont in Groningen.

Toon aanbod