Luistervoorbeeld

IJzerhart

Auteur Mara Li
Spreker Jennifer van Brenk
Speelduur 11u 16m 48s
€ 16,99

Beschrijving

De jonge weefster Cliona heeft haar leven lang al last van onheilspellende dromen. Wanneer haar onderkomen door een vreemd ongeluk verwoest wordt, vindt ze onderdak bij de monniken die haar ooit als baby in het woud hebben gevonden. Maar haar leven raakt pas echt in een stroomversnelling als een nieuwe landheer zijn intrek neemt in de nabijgelegen Eikenburcht en zijn oog op haar laat vallen.

Hoewel Heer Declan een charmant en ruimhartig man lijkt te zijn, heeft Cliona toch het gevoel dat hij een duister geheim heeft. Bovendien doet zijn zwijgzame dienstknecht Cú er alles aan om haar weg te jagen. Maar wat als er een oude magie tot leven wordt gewekt en Cliona’s dierbaren in gevaar komen? Zal Cú bereid zijn om aan haar zijde te vechten of zal hij haar verraden?

Een prachtig geschreven fantasyverhaal met als setting het Ierland van de tiende eeuw.Marieke Veringa (1987) schrijft en bedenkt al van jongs af aan verhalen met een vleugje magie. Ze schreef haar eerste twee boeken op de middelbare school en haalt voor haar boeken inspiratie uit volksverhalen, mythes en legendes. Ze studeerde Theologie en ze is naar het schrijven mede-eigenaar van een redactiebureau waar ze beginnende schrijvers helpt.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 maart 2022
ISBN 9788728249956
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 16m 48s
Bestandsgrootte 471 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Mara Li, oftewel Marieke Veringa (1987) is al van jongs af aan bezig met het schrijven en bedenken van verhalen. Haar eerste twee complete ‘boeken’ schreef ze terwijl ze de middelbare school doorliep; de hoofdstukken ervan postte ze regelmatig op Internet. Haar inspiratie haalt ze vaak uit allerlei volksverhalen, legenden en mythen van over de hele wereld. In haar verhalen spelen dan ook regelmatig thema’s zoals reizen, transformaties en een vleugje magie een belangrijke rol. Ze studeerde HBO Theologie en woont in Groningen.

Toon aanbod