Luistervoorbeeld

De roep van Avalon

SerieDe gave van de Selkie deel 2
Auteur Mara Li
Spreker Jennifer van Brenk
Speelduur 9u 30m 11s
€ 7,99

Beschrijving

Nimue en Arthur zijn gevangen in het web van leugens van de Asklepios Congregatie. Daar dringen de schaduwen van het verleden zich aan hen op en vecht Nimue tegen de donkere kant van haar helende gave. Opgejaagd door hun vijanden proberen ze de zoektocht naar hun moeder voort te zetten. Onderweg worden ze allebei gedwongen pijnlijke keuzes te maken. Welke offers moeten ze brengen om te overleven?

De roep van Avalon is het tweede deel in de trilogie ‘De gave van de Selkie’. Mara Li weet als geen ander een magisch-historische sfeer op te roepen in een verhaal dat gesitueerd is in een dystopische toekomst.Mara Li (1987) schrijft al boeken sinds haar veertiende. Ze weet als geen ander een magisch-historische sfeer op te roepen in een verhaal en laat zich graag inspireren door sprookjes, mythes en sagen van over de hele wereld.

De stem van de zee, haar debuutroman, werd in 2016 genomineerd voor de Harland Romanprijs voor het beste Nederlandstalige fantasyboek.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 9 september 2021
ISBN 9788726914856
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 30m 11s
Bestandsgrootte 400 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Mara Li, oftewel Marieke Veringa (1987) is al van jongs af aan bezig met het schrijven en bedenken van verhalen. Haar eerste twee complete ‘boeken’ schreef ze terwijl ze de middelbare school doorliep; de hoofdstukken ervan postte ze regelmatig op Internet. Haar inspiratie haalt ze vaak uit allerlei volksverhalen, legenden en mythen van over de hele wereld. In haar verhalen spelen dan ook regelmatig thema’s zoals reizen, transformaties en een vleugje magie een belangrijke rol. Ze studeerde HBO Theologie en woont in Groningen.

Toon aanbod