Luistervoorbeeld

Voorbestemd

SerieMomentumserie deel 4
Auteur Shelena Shorts
Spreker Kirsten Fennis
VertalerRebecca van Kaam
Speelduur 6u 9m 44s
€ 6,99

Beschrijving

Sophie heeft haar negentiende verjaardag en een moordaanslag overleefd, maar of ze de twintig zal gaan halen is nog maar de vraag. Wes is ervan overtuigd dat ze het tij kunnen keren als ze kijken naar hun herinneringen uit een vorig leven, maar hoe krijgt hij Sophie zover dat ze zich alles weer voor de geest kan halen?

De dromen van Sophie lijken de sleutel te bevatten, maar geen van beiden is voorbereid op wat hen te wachten staat. Ze worden danig op de proef gesteld en weten maar een ding zeker: tijd is een geschenk, en Sophie en Wes zijn niet van plan het te verspillen.

Voorbestemd is het vierde en laatste deel in de Momentumserie.
Shelena Shorts is een Amerikaanse auteur die Engelse Literatuur heeft gestudeerd en jarenlang lesgaf op de middelbare school. Ze schrijft graag
voor jongeren die niet per se van lezen houden.

Haar eerste Young Adult-roman 'Momentum' verscheen een aantal jaren geleden in de VS en was een succes onder fans van paranormal romance zoals Twilight en Fallen. Het boek stond wekenlang in de Amazon Top 100 en verscheen tevens in Duitsland. In 2019 kwam het boek uit in het Nederlands. Na 'Gebroken' en 'Vervlogen' is 'Voorbestemd' het vierde en laatste deel in de Momentumserie.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 augustus 2021
ISBN 9788726914894
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 9m 44s
Bestandsgrootte 257 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.