Luistervoorbeeld

Momentum

SerieMomentumserie deel 1
Auteur Shelena Shorts
Spreker Kirsten Fennis
VertalerRebecca van Kaam
Speelduur 8u 38m 22s
€ 7,99

Beschrijving

Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..?

Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om ‘het nieuwe meisje’ op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken. Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder de knappe eerstejaarsstudent Weston ramt met haar auto, heeft ze er nog geen idee van hoe hij haar leven op z’n kop zal zetten.

Wes slaat haar aanbod om de schade te betalen af. Al snel komt Sophie erachter dat Wes een aanzienlijk fortuin heeft dat hij van zijn ouders heeft geërfd.

Hoe beter ze hem echter leert kennen, hoe meer ze het gevoel heeft dat er dingen aan het verhaal over zijn tragische verleden niet kloppen. En Sophie is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Heeft Weston op de een of andere manier geleerd om de dood te slim af te zijn?Shelena Shorts is een Amerikaanse auteur die Engelse Literatuur heeft gestudeerd en jarenlang lesgaf op de middelbare school. Ze schrijft graag
voor jongeren die niet per se van lezen houden.

Momentum (Engelse titel: The Pace) verscheen een aantal jaren geleden in de VS en was een succes onder fans van paranormal romance zoals Twilight en Fallen. Het stond wekenlang in de Amazon Top 100.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 juli 2021
ISBN 9788726914924
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 38m 22s
Bestandsgrootte 359 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.