Vervlogen
Vervlogen

Vervlogen

De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend...

Serie

Momentumserie deel 3

Auteur

Shelena Shorts

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Rebecca van Kaam

Speelduur

7 uur 31 min

€ 7,99

Beschrijving

De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend. Toch lijkt de toekomst niet het enige waar ze bang voor moeten zijn... hun grootste angst is dichterbij dan ze denken.

Al snel blijkt dat Sophie en Wes samen niet sterk genoeg zijn om hun lot te ontvluchten. Maar in ruil voor hulp moeten ze wel hun grootste geheim blootgeven. Ondertussen tikt de tijd door en blijven de donkere wolken zich opstapelen. Hoe ver ga je voor een toekomst die niet eens zo zeker is?

Vervlogen is het derde, razend spannende deel in de mysterieuze Momentumserie van Amerikaans auteur Shelena Shorts.Shelena Shorts is een Amerikaanse auteur die Engelse Literatuur heeft gestudeerd en jarenlang lesgaf op de middelbare school. Ze schrijft graag
voor jongeren die niet per se van lezen houden.

Haar eerste Young Adult-roman 'Momentum' verscheen een aantal jaren geleden in de VS en was een succes onder fans van paranormal romance zoals Twilight en Fallen. Het boek stond wekenlang in de Amazon Top 100 en verscheen tevens in Duitsland. In 2019 kwam het boek uit in het Nederlands. Na 'Gebroken' is 'Vervlogen' het derde deel in de Momentumserie.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 augustus 2021

ISBN

9788726914900

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 31 min

Bestandsgrootte

315 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Shelena Shorts Bekijk alles

Voorbestemd

Voorbestemd

Shelena Shorts

€ 6,99
Gebroken

Gebroken

Shelena Shorts

€ 7,99
Momentum

Momentum

Shelena Shorts

€ 7,99

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
De breekbare draden van magie
€ 19,99
Deluxe

Deluxe

Anna Godbersen

€ 12,99