Luistervoorbeeld

Vervlogen

SerieMomentumserie deel 3
Auteur Shelena Shorts
Spreker Kirsten Fennis
VertalerRebecca van Kaam
Speelduur 7u 31m 18s
€ 7,99

Beschrijving

De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend. Toch lijkt de toekomst niet het enige waar ze bang voor moeten zijn... hun grootste angst is dichterbij dan ze denken.

Al snel blijkt dat Sophie en Wes samen niet sterk genoeg zijn om hun lot te ontvluchten. Maar in ruil voor hulp moeten ze wel hun grootste geheim blootgeven. Ondertussen tikt de tijd door en blijven de donkere wolken zich opstapelen. Hoe ver ga je voor een toekomst die niet eens zo zeker is?

Vervlogen is het derde, razend spannende deel in de mysterieuze Momentumserie van Amerikaans auteur Shelena Shorts.Shelena Shorts is een Amerikaanse auteur die Engelse Literatuur heeft gestudeerd en jarenlang lesgaf op de middelbare school. Ze schrijft graag
voor jongeren die niet per se van lezen houden.

Haar eerste Young Adult-roman 'Momentum' verscheen een aantal jaren geleden in de VS en was een succes onder fans van paranormal romance zoals Twilight en Fallen. Het boek stond wekenlang in de Amazon Top 100 en verscheen tevens in Duitsland. In 2019 kwam het boek uit in het Nederlands. Na 'Gebroken' is 'Vervlogen' het derde deel in de Momentumserie.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 augustus 2021
ISBN 9788726914900
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 31m 18s
Bestandsgrootte 315 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.