N van nekslag
N van nekslag

N van nekslag

Hoe kan een man die zo geliefd is in zijn dorp toch zoveel gevaarlijke vijanden hebben? Het overlijden van de gerespecteerde detective Tom Newquist kwam voor niemand als een verrassing...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

10 uur 48 min

€ 14,99

Beschrijving

Hoe kan een man die zo geliefd is in zijn dorp toch zoveel gevaarlijke vijanden hebben? Het overlijden van de gerespecteerde detective Tom Newquist kwam voor niemand als een verrassing. Hij was een harde werker en genoot met (iets te) volle teugen van wat het leven te bieden had. Maar in de periode vlak voor zijn dood knaagde er iets aan hem, en zijn weduwe Selma wil nu weten wat er speelde in zijn leven. Ze schakelt privédetective Kinsey Millhone in om de dood van haar man goed te kunnen afsluiten. Maar het is maar de vraag of het zover komt... Kinsey stuit op zwijgende buurtbewoners en verdachte aanwijzingen. Wat houdt men toch achter over de geliefde Tom, waar geen slecht woord over gerept kon worden?

‘N van nekslag’ is het veertiende boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.

Sue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 augustus 2023

ISBN

9788726922790

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 48 min

Bestandsgrootte

453 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99
K van killer

K van killer

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Radeloos

Radeloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Het kille hart

Dolores Redondo

€ 12,99