De Sciencefictionschrijver

De Sciencefictionschrijver

Ben David is schrijver en heeft moeite om door te breken in het thriller genre waar zijn uitgever graag meer van zou willen zien. Nee, Ben is veel meer geïnteresseerd in science fiction en fantasie...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Ron Cornet

Speelduur

6 uur 53 min

€ 9,99

Beschrijving

Ben David is schrijver en heeft moeite om door te breken in het thriller genre waar zijn uitgever graag meer van zou willen zien. Nee, Ben is veel meer geïnteresseerd in science fiction en fantasie. Hij besluit dieper in het leven van Harry Keeler te duiken, een science fiction schrijver die verhaalt over een universum vol met freaks, aliens en robots. Met de wereld van Harry kan Ben zich veel beter identificeren dan met zijn eigen leven, met een afstandelijke vrouw en de beperkte communicatie met zijn dove zoontje Boris. Gaandeweg voelt Ben zich steeds meer zoals Harry en hij verliest zich langzamerhand in een verbeten zoektocht naar Harry's verloren gewaande manuscript 'Spion van Mars'. Maar bestaat dat manuscript eigenlijk wel?
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

22 december 2022

ISBN

9788726953985

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 53 min

Bestandsgrootte

286 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Ron Cornet Bekijk alles

Vlaams Spiegel

Spiegel

Guido Eekhaut

€ 12,99
Vlaams Het Goudland

Het Goudland

Hendrik Conscience

€ 14,99
Vlaams De verovering

De verovering

Mark Cloostermans

€ 12,95
Vlaams De Finse weduwe

De Finse weduwe

Mark Cloostermans

€ 12,95