Space Rats

Space Rats

De ruimteshuttle van multimiljonair Sly Pollock is vertrekkensklaar. Meerdere mensen willen graag aan boord. Een zangeres die een clip wil opnemen in de ruimte. Een ex-marinier met grootheidswaanzin...

Serie

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Pieter-Jan de Smet

Speelduur

7 uur 3 min

€ 9,99

Beschrijving

De ruimteshuttle van multimiljonair Sly Pollock is vertrekkensklaar. Meerdere mensen willen graag aan boord. Een zangeres die een clip wil opnemen in de ruimte. Een ex-marinier met grootheidswaanzin. Een FBI-agente die vermoedt dat er iets niet in de haak is. De lijst is lang en eigenlijk is maar één persoon die níet mee wil: Dwayne Bryce, de piloot van de shuttle. Hij kampt met vliegangst (en alcoholisme). Niemand van dit stelletje losers en klunzen vermoedt dat ze in een val lopen. "Space rats" begint als een komedie, maar klik de riemen vast: na een tijdje wordt ook de lezer de ruimte in geslingerd, voor verwikkelingen die de scifi-fan zullen bevallen.

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 juni 2022

ISBN

9788726954074

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 3 min

Bestandsgrootte

293 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Pieter-Jan de Smet Bekijk alles

Vlaams De prijs van de twijfel
€ 12,95
Vlaams Operatie kerk

Operatie kerk

Walter Van Steenbrugge

€ 14,99
Paddenkoppenland

Paddenkoppenland

Luc De Vos

€ 12,99
Vlaams Slagschaduw

Slagschaduw

Jo Claes

€ 12,95