Salieri
Salieri

Salieri

Twee speurders van het Gentse detectivebureau SCAN krijgen de opdracht een renpaard op te sporen. Intussen gaan twee SCAN-collega’s in hetzelfde milieu op zoek naar het brein achter een dopingzaak....

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Gert Jochems

Speelduur

7 uur 35 min

€ 12,99

Beschrijving

Twee speurders van het Gentse detectivebureau SCAN krijgen de opdracht een renpaard op te sporen. Intussen gaan twee SCAN-collega’s in hetzelfde milieu op zoek naar het brein achter een dopingzaak. De twee onderzoeken voeren naar de Wellington Hippodroom in Oostende. “Salieri” is een spin-off van de VTM-reeks “Sedes & Belli”; Bavo Dhooge was een van de scenaristen van de reeks, die na twee seizoenen geschrapt werd. “Salieri” is niet gebaseerd op een aflevering uit de reeks, maar zet de personages in een nieuw verhaal. Verwacht bij Bavo Dhooge geen donkere, “Scandinavische” aanpak, maar wel lichtvoetig, razendsnel amusement, geschreven met veel kennis van en respect voor het thrillergenre, en geworteld in actuele thema's.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.

Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 april 2022

ISBN

9788726954319

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 35 min

Bestandsgrootte

315 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Gert Jochems Bekijk alles

Vlaams De stilte

De stilte

Bavo Dhooge

€ 9,99
Vlaams Most wanted

Most wanted

Martin van Steenbrugge

€ 12,95