Een hart op de vlucht
Een hart op de vlucht

Een hart op de vlucht

Sinds de dood van haar ouders woont Karina Burke bij haar dominante tante Margaret, in een somber huis genaamd Litchfield Park...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Sandra Mattie

Vertaler

Gerda van Vliet-Wilbrink

Speelduur

6 uur 12 min

€ 9,99

Beschrijving

Sinds de dood van haar ouders woont Karina Burke bij haar dominante tante Margaret, in een somber huis genaamd Litchfield Park. Tante Margaret wil Karina laten trouwen met haar achterlijke en afstotelijke neef Cyril. Karina neemt de benen en vindt een baantje in de City in Londen. Daar wordt ze al gauw het hof gemaakt door twee mannen tegelijk: Jim Garland, de neef van haar werkgever, en haar aantrekkelijke neef Felix. Maar tot haar eigen verbazing is Karin alleen maar geïnteresseerd in haar werkgever: de veel oudere, norse bankier Garland Holt. En niet alleen haar hart is verraderlijk: er is een complot tegen Garland in de maak, en ook Karina heeft daar haar rol in, of ze nu wil of niet.
Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 november 2022

ISBN

9788726959208

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 12 min

Bestandsgrootte

259 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Sandra Mattie Bekijk alles

Een lege plek

Een lege plek

Sophie Wester

€ 11,99
Liefde in Kashmir

Liefde in Kashmir

Barbara Cartland

€ 9,99
De grit-factor

De grit-factor

Angela Duckworth

€ 15,99
Een maagd in Parijs

Een maagd in Parijs

Barbara Cartland

€ 9,99