Liefde op de loop
Liefde op de loop

Liefde op de loop

Wanneer je alles hebt wat je begeert, valt er dan nog iets te wensen over? Op het eerste oog is het leven van Marina Martyn helemaal perfect...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Margo Dames

Vertaler

Thea Nooteboom

Speelduur

7 uur 50 min

€ 7,99

Beschrijving

Wanneer je alles hebt wat je begeert, valt er dan nog iets te wensen over? Op het eerste oog is het leven van Marina Martyn helemaal perfect. Ze is knap, rijk en wordt onvoorwaardelijk bemind door haar aantrekkelijke en lieve verloofde. Maar schijn bedriegt, want diep van binnen houdt ze niet van haar toekomstige echtgenoot. Op een dag besluit ze abrupt gehoor te geven aan haar innerlijke verlangen om op zoek te gaan naar de ware liefde. Ze laat haar leven in London halsoverkop achter en vertrekt naar Portugal. Hier ontmoet ze al gauw de mysterieuze Carlos en ze is tot over haar oren verliefd op hem. Maar ziet ze door haar roze bril wel de levensbedreigende gevaren die haar omsingelen?



Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

27 september 2021

ISBN

9788726959222

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 50 min

Bestandsgrootte

327 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

De vrouw met de bijl

De vrouw met de bijl

Steffie van den Oord

€ 12,99
Doolfhof van verraad

Doolfhof van verraad

Sterre Carron

€ 9,95
De blokhut

De blokhut

Noortje Brink

€ 6,99
Veilig bevallen

Veilig bevallen

Beatrijs Smulders

€ 18,99