Luistervoorbeeld

Liefde op de loop

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 68
Auteur Barbara Cartland
Spreker Margo Dames
VertalerThea Nooteboom
Speelduur 7u 50m 42s
€ 7,99

Beschrijving

Wanneer je alles hebt wat je begeert, valt er dan nog iets te wensen over? Op het eerste oog is het leven van Marina Martyn helemaal perfect. Ze is knap, rijk en wordt onvoorwaardelijk bemind door haar aantrekkelijke en lieve verloofde. Maar schijn bedriegt, want diep van binnen houdt ze niet van haar toekomstige echtgenoot. Op een dag besluit ze abrupt gehoor te geven aan haar innerlijke verlangen om op zoek te gaan naar de ware liefde. Ze laat haar leven in London halsoverkop achter en vertrekt naar Portugal. Hier ontmoet ze al gauw de mysterieuze Carlos en ze is tot over haar oren verliefd op hem. Maar ziet ze door haar roze bril wel de levensbedreigende gevaren die haar omsingelen?Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 27 september 2021
ISBN 9788726959222
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 50m 42s
Bestandsgrootte 327 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod