Een maagd in Parijs
Een maagd in Parijs

Een maagd in Parijs

De historische roman ‘Een maagd in Parijs’ van de wereldwijd geprezen romanschrijfster Barbara Cartland vertelt het verhaal van een meisje die de wereld van de liefde betreedt...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Sandra Mattie

Vertaler

Yolande Kampschuur

Speelduur

6 uur 42 min

€ 9,99

Beschrijving

De historische roman ‘Een maagd in Parijs’ van de wereldwijd geprezen romanschrijfster Barbara Cartland vertelt het verhaal van een meisje die de wereld van de liefde betreedt. Gardenia Weedon verlaat als jonge vrouw haar thuis in Engeland nadat haar ouders zijn overleden. Ze verhuist naar Parijs om bij haar weelderige en modieuze tante, hertogin de Mebillon, in te trekken. Al gauw bevindt Gardenia zich in de mooiste jurken op losbandige feestjes met haar tante en de welgestelden van Parijs, maar ze voelt zich er alles behalve thuis. Waarom kijken alle feestvierende mannen naar haar en wat willen ze van haar? Maar de uitdaging begint pas echt voor Gardenia als ze halsoverkop verliefd wordt...Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

28 maart 2022

ISBN

9788726959253

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 42 min

Bestandsgrootte

280 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Sandra Mattie Bekijk alles

Een lege plek

Een lege plek

Sophie Wester

€ 11,99
Liefde in Kashmir

Liefde in Kashmir

Barbara Cartland

€ 9,99
Een hart op de vlucht

Een hart op de vlucht

Barbara Cartland

€ 9,99
De grit-factor

De grit-factor

Angela Duckworth

€ 15,99