Luistervoorbeeld

De duivel verliefd

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 66
Auteur Barbara Cartland
Spreker Tanneke Hartzuiker
VertalerMarluce Goos
Speelduur 5u 23m 26s
€ 6,99

Beschrijving

Zijn bijnaam is 'De duivel', maar ook de duivel kan verliefd worden. Nadat de vader van Larisa zijn gehele vermogen uit heeft gegeven aan een collectie oude boeken en vervolgens onverwachts komt te overlijden, moet de jonge en beeldschone Larisa een manier vinden om aan geld te komen voor haar familie. Ze besluit gouvernante te worden bij een beruchte Franse vrouwenverslinder en de opvoeding van zijn zoontje op zich te nemen. Ontdek zelf of Larisa zijn charmes kan weerstaan...Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 juli 2021
ISBN 9788726961560
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 23m 26s
Bestandsgrootte 224 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod