Paternoster
Paternoster

Paternoster

In de duistere onderbuik van Antwerpen ontvouwt zich een angstaanjagende nachtmerrie voor Anne Verelst en haar team van de Antwerpse politie: een macabere reeks moorden op priesters schudt de stad...

Serie

Anne Verelst deel 2

Auteur

Luc Vos

Spreker

Mies Timp

Speelduur

12 uur 19 min

€ 14,99

Beschrijving

In de duistere onderbuik van Antwerpen ontvouwt zich een angstaanjagende nachtmerrie voor Anne Verelst en haar team van de Antwerpse politie: een macabere reeks moorden op priesters schudt de stad op haar grondvesten.

In dit tweede deel in de Anne Verelst-serie stijgt de druk op Anne's team tot ondraaglijke hoogten, terwijl priesters op brutale wijze worden geveld door een ongrijpbare moordenaar. Langzaam ontvouwen zich duistere motieven, en Anne en haar team worden meegesleurd in een race tegen de klok, waar persoonlijke trauma's de spanning naar ongekende hoogten stuwen. Temidden van deze meedogenloze jacht rijst de allesbepalende vraag: zet iedereen werkelijk alles op alles om deze moordenaar te stoppen?

Dit tweede deel in de Anne Verelst-serie, dat chronologisch voorafgaat aan het eerder verschenen 'Zeven' is een op zichzelf staande titel vol spanning en mysterie.

Anne Verelst

Een serie over het turbulente leven van inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie. Deel een in de reeks, 'Zeven', werd enthousiast ontaald en op ThrillZone uitgeroepen tot het beste debuut.

Luc Vos, geboren in Heultje-Westerlo, is een veelbekroonde en gepassioneerde thrillerauteur. Het eerste deel van zijn Anne Verelst-reeks, getiteld 'Zeven', werd bekroond als het beste Nederlandstalige debuut door ThrillZone, behaalde de derde plaats bij de VN Publieksthriller van het Jaar en stond op de shortlist van Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2022.

'Heftig, intens, boordevol emotie, en vooral heel spannend. Alles wat een thriller dient te zijn. Actueel thema zonder taboe, de lijn tussen goed en kwaad die soms heel dun is. Bijzonder origineel uitgewerkt, smaakt absoluut naar meer!' - recensie op Hebban.nl

'Is één van de beste thrillers die ik ooit gelezen heb. Spanning van de eerste tot de laatste bladzijde. Ook een rollercoaster aan wendingen. 'Zen' en 'Spijt' zijn ook topthrillers maar 'Paternoster' heeft bij mij nu nog een streepje voor.' - recensie op Hebban.nl

Details

Imprint

Lindhardt og Ringhof

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

28 februari 2024

ISBN

9788727149721

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 19 min

Bestandsgrootte

523 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Luc Vos Bekijk alles

Het woord

Het woord

Luc Vos

€ 19,99
Nederland in 2084

Nederland in 2084

Dominique Heuff, Henny de Vaker

€ 12,95
Zeven

Zeven

Luc Vos

€ 16,95
Lentekriebels

Lentekriebels

Erik van der Velden, Jet Nijland

€ 12,95

Meer spreker Mies Timp Bekijk alles

Het woord

Het woord

Luc Vos

€ 19,99
Ruimte voor rafels

Ruimte voor rafels

Corine Wielenga

€ 16,95
Het land van de hijskranen

Het land van de hijskranen

Noortje Noordermeer

€ 14,95
Het Babyloniëscript

Het Babyloniëscript

Ricardo J. Heijne

€ 16,95