De afrekening
De afrekening

De afrekening

Een strafzaak krijgt een persoonlijk tintje voor advocaat Fred Benter in het tweede deel van de bloedstollende thrillertrilogie Benter & De Wacht. Als topcrimineel Danny Hecker op spectaculaire wij...

Serie

Auteur

Jac. Toes

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

8 uur 37 min

€ 12,99

Beschrijving

Een strafzaak krijgt een persoonlijk tintje voor advocaat Fred Benter in het tweede deel van de bloedstollende thrillertrilogie Benter & De Wacht.

Als topcrimineel Danny Hecker op spectaculaire wijze uit de Arnhemse Blueband-bajes ontsnapt, tast de politie volledig in het duister. De zaak neemt een sinistere wending wanneer de ontsnapte topman van de Gelderse maffia, samen met een onbekende vrouw, levenloos uit het water wordt gehaald. Het onderzoek lijkt vast te lopen, totdat Fred Benter, opgeroepen via een televisiebericht, onthult dat de vrouw in kwestie niemand minder is dan zijn voormalige geliefde, Jaël Zamka. Dit vormt het startpunt voor een koortsachtige klopjacht op de moordenaar, aangejaagd door Benter en zijn vriend, de journalist De Wacht. Naarmate de zaak zich ontvouwt, verandert de politie plotseling haar focus en richt ze haar pijlen op Benter als hoofdverdachte...

'De afrekening' werd genomineerd voor een Gouden Strop, de prijs voor het beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek. Lees ook de andere twee delen in de trilogie: 'Dubbelspoor' en 'Verraad'.

Benter & De Wacht

Na tien jaar afwezigheid liet de veelgeprezen thrillerauteur Jac. Toes zijn geliefde personage, de onvermoeibare advocaat Fred Benter, weer ten tonele verschijnen. Dit was het begin van de razendspannende thrillertrilogie Benter & De Wacht, bestaande uit de titels 'Dubbelspoor', 'De afrekening' en 'Verraad'.

Jac. Toes (1950) is een Nederlandse auteur en scenarioschrijver. Na een gevarieerde loopbaan als matroos en docent Nederlands, brak hij in 1993 door met zijn thrillerdebuut 'Dubbelspoor'. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder De Gouden Strop in 1998 voor 'Fotofinish'. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op misdaadliteratuur en filmscenario's.

'De beste Nederlandse misdaadroman die ik het afgelopen jaar gelezen heb.' - Het Parool

'Ook 'De afrekening' werd terecht genomineerd voor de Gouden Strop.' - De Telegraaf

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

24 mei 2024

ISBN

9788727161440

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 37 min

Bestandsgrootte

364 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jac. Toes Bekijk alles

Verraad

Verraad

Jac. Toes

€ 12,99
Dubbelspoor

Dubbelspoor

Jac. Toes

€ 14,99
Fotofinish

Fotofinish

Jac. Toes

€ 9,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

Verraad

Verraad

Jac. Toes

€ 12,99
€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99