Van mijn melk
Van mijn melk

Van mijn melk

Over borstvoeding, met hulp en humor.

Een boek over borstvoeding? Jazeker! Met drie kinderen, meer dan zes jaar (and counting) borstvoeding op de teller, twee nominaties als borstvoedingsbv bij Kind en Gezin én veel schrijfplezier leve...

Auteur

Sofie Verschueren

Spreker

Carolina Mout

Speelduur

4 uur 31 min

€ 9,99

Beschrijving

Een boek over borstvoeding? Jazeker! Met drie kinderen, meer dan zes jaar (and counting) borstvoeding op de teller, twee nominaties als borstvoedingsbv bij Kind en Gezin én veel schrijfplezier levert Sofie Verschueren eindelijk haar meesterwerk af. Haar eerste keer met een baby aan de borst is ondertussen een decennium geleden en die jaren hebben wat extra mildheid en nuance opgeleverd, maar vooral meer kennis en ervaring.

Dit boek wil in de eerste plaats informeren, zodat zowel beginnen als stoppen altijd een bewuste keuze is. Het is zeker geen druppel (melk) op een hete plaat, maar wil wél helpen om alle pijn, spijt en schuldgevoelens de wereld uit te helpen. In 'Van mijn melk' wordt borstvoeding daarnaast wat lichter benaderd: Sofie stapt met veel humor in het mijnenveld van (op)voeden en hoopt daar ongeschonden door te wandelen. Dit is geen verhaal pro of contra, het is gewoon een boek over borstvoeding, uiteraard in samenspraak met deskundigen. Kortom: informeren, normaliseren en hopelijk ook een paar keer goed gniffelen.

Sofie Verschueren presenteerde tot een paar jaar geleden bij Nostalgie en is nu docent audio. Ze host de podcast WEG, is actief op Instagram (@sofinessetje) en daar ook openlijk hoe het leven bolt (of hobbelt) met drie kinderen en een drukke baan.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

8 juli 2024

ISBN

9788727164052

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 31 min

Bestandsgrootte

188 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Het honingpad

Het honingpad

Cristina Caboni

€ 12,99
Koppijn

Koppijn

Gisela Terwindt

€ 16,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
€ 13,99