Luistervoorbeeld

Handbagage

SerieDe Zilveren Strop 2021 deel 1
Auteur Hugo Luijten
Spreker Inge Ipenburg
Speelduur 30m 37s
€ 2,99

Beschrijving

Politieonderhandelaar Sylvie Delepereire haast zich als een bezetene naar het vliegveld om te proberen een ramp te voorkomen. Terwijl de klok blijft tikken, moet ze onder een enorme tijdsdruk uitzoeken of de persoon waarmee ze praat, wel de persoon is die ze zegt dat ze is. Totdat er nog maar een paar minuten over zijn...


De Zilveren Strop is een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, georganiseerd door Hebban en de Gouden Strop. Deze serie bestaat uit de top 5 van de 162 inzendingen. Één verhaal werd gediskwalificeerd, de overgebleven 161 verhalen werden beoordeeld door 55 voorselecteurs, samengesteld uit enthousiaste lezers en kenners van de spannende genres.

Ontdek zelf de spannendste korte verhalen van 2021!

Hugo Luijten is de winnaar van De Zilveren Strop 2021 met het verhaal 'Handbagage'.

Juryrapport:
"Goed verhaal met een sterk gegeven. De schrijfstijl is helder en vlot. Goede dialogen, mooie ontknoping."

Hugo Luijten is een Vlaamse schrijver en historicus. Naast de historische roman 'Offer voor een verloren zaak' schreef hij meerdere thrillers. 'Undercover' werd in 2021 genomineerd voor de Gouden Strop.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 september 2021
ISBN 9788728019764
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 30m 37s
Bestandsgrootte 21 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hugo Luijten

Hugo Luijten (1969), geboren te Antwerpen, is historicus en schrijver. Offer voor een verloren zaak is zijn romandebuut. De roman handelt over een verre, Duitse voorvader van de auteur die sneuvelde in 1914 en is voor een deel gebaseerd op waargebeurde feiten. In 2014 – op de dag af 100 jaar later – deed Hugo de tocht van zijn voorvader over, hij maakt daar momenteel een documentaire van.

Toon aanbod