Luistervoorbeeld

Levi

SerieUnder(the)cover #1 deel 1
Auteur Miranda Hillers
Spreker Diederick de Boor, Jennie Blokker
Speelduur 9u 31m 49s
€ 12,99

Beschrijving

Vera en Levi leren elkaar kennen in een feesttent. Na een passionele nacht beginnen ze een lange-afstandsrelatie. Levi woont in Rome en allebei zijn ze ontzettend gefocust op hun werk. Maar dan krijgt Vera toevallig de kans om naar Rome te gaan... en ze besluit Levi met een bezoekje te verrassen. Zonder het eerst te beseffen, werpt ze een blik achter het gordijn van het raadsel dat Levi heet. Levi probeert zijn leven op orde te krijgen en zijn familie en vrienden te beschermen. Op Vera had hij niet gerekend. Maar Vera kan haar mannetje staan.
"Levi" zit ingeweven in het spinnenweb van Miranda Hillers’ oeuvre: Levi zelf is de broer van Colin, bekend uit Hillers’ serie "WWW", terwijl het personage Lennox, de hoofdpersoon van het volgende boek in deze reeks, al in dit boek geïntroduceerd wordt. Dat maakt het allemaal nog extra verslavend.

Reeks hedendaagse romances over prille liefdes en de ontdekkingen die daarin schuilen.

Miranda Hillers (1971) schrijft New Adult-bestsellers, of zoals ze zelf haar verhalen omschrijft: romances with a twist. Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen tijdens het stappen met haar vriendinnen, inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar geïnspireerd tot het schrijven van de Blingg- en WWW-serie, die draaien om liefde gecombineerd met drama.
In 2014 publiceerde Miranda haar eerste titel uit de Blingg-serie, Het geeft niet, waarna al snel meerdere delen volgden. Dankzij de WWW-serie (Wij Willen Winnen) nam haar schrijfcarrière een vogelvlucht. Deze serie ontving niet alleen lovende recensies, maar twee van de delen behaalden in 2017 zelfs een Indie Award; dé literaire prijs voor indie-auteurs. Ook belandde KAI in de top drie zomerboeken van 2017 van de Bibliotheek.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 16 december 2021
ISBN 9788728094167
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 31m 49s
Bestandsgrootte 400 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.