Luistervoorbeeld

Luca’s liefde

SerieChicago Syndicate-serie deel 8
Auteur Soraya Naomi
Spreker Miranda Jansen
VertalerJacodine van de Velde
Speelduur 10u 37m 58s
€ 7,99

Beschrijving

Ik ben een man die alles heeft: macht, liefde en rijkdom.
Ik ben een man die altijd de touwtjes in handen moet hebben.
Ik ben een echtgenoot.
Ik ben een moordenaar.
Ik ben de onderbaas van de Chicago Syndicate.

Ik hou de wereld die Fallon en ik in ons huis hebben gecreëerd veilig, en ik zou alles en iedereen opofferen om de vrouw van wie ik hou en mijn hoge positie te beschermen, zonder ook maar een greintje wroeging te hebben.
Tot mijn ergste nachtmerrie uitkomt en ik de controle over mijn thuis en mezelf verlies, een uitdaging die noch Fallon noch ik ooit hadden voorzien.
En ik vrees dat als ik én een goede echtgenoot én een goede maffioso wil zijn, een van ons weleens de dood in zou kunnen worden gejaagd...Soraya Naomi werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels en deinst niet terug voor gedurfde verhalen.

Soraya publiceerde in juli 2014 via Amazon haar eerste boek ‘Fallon’ uit de ‘Chicago Syndicate’-serie. In november 2018 werd dit boek vertaald en opnieuw in het Nederlands uitgebracht, gevolgd door de volgende titels in de serie. De Chicago Syndicate-serie is een maffiareeks waarbij verleiding, spanning en romantiek hand in hand gaan.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 27 januari 2022
ISBN 9788728112205
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 37m 58s
Bestandsgrootte 449 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Soraya Naomi is de auteur van de Chicago Syndicate maffiaserie. Ze schrijft prikkelende romans met een verleidelijke mix van romantiek, spanning en mannen die koste wat het kost voor de liefde vechten.

Toon aanbod