De sekte
De sekte

De sekte

In ´De sekte´ krijgt Ravn een schijnbaar alledaagse zaak toegewezen: hij wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte...

Serie

Ravn deel 3

Auteur

Michael Katz Krefeld

Spreker

Wilbert Gieske

Vertaler

Bart Kraamer

Speelduur

10 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

In ´De sekte´ krijgt Ravn een schijnbaar alledaagse zaak toegewezen: hij wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte "Gods Uitverkorenen" stichtte. Een sekte die nu door verschillende schandalen wordt geteisterd.
Het wordt echter al snel duidelijk dat er veel meer op het spel staat. Ravn lokaliseert Jakob en zijn laatste discipelen op een afgelegen landgoed. Een plek die dichter bij de hel ligt dan het paradijs dat Jakob aan zijn congregatie had beloofd. Ravns onderzoek leidt hem tot diep achter de muren van de sekte. Langzaam komt er een zowel verschrikkelijk als gekmakend geheim aan het licht in het gedeelde verleden van James en Ferdinand Mesmer.
Een geheim dat desastreuze gevolgen heeft voor iedereen.
De sekte is het derde boek in de Raven-reeks.
Michael Katz Krefeld (1966) is een van de meest gelezen Deense misdaadauteurs en heeft voor zijn boeken veel lof en prijzen gekregen. Hij is vooral bekend door de internationale bestsellerserie over de detective Ravn, die lezers over de hele wereld in vervoering heeft gebracht.
Krefeld begon zijn carrière als scenarioschrijver in de filmindustrie en dat is voelbaar in zijn keiharde thrillers, die een felle drive en grote onvoorspelbaarheid hebben. De strijd tegen het kwaad en - niet in de laatste plaats - de persoonlijke opoffering ten dienste van de goede zaak maken vaak deel uit van de plot.
Saga Egmont lanceert alle boeken van Krefeld in negen verschillende talen, van het bekroonde debuut tot de meest recente delen van de Ravn-serie en de Cecilie Mars-serie.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 oktober 2022

ISBN

9788728227701

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 0 min

Bestandsgrootte

427 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Michael Katz Krefeld Bekijk alles

Engels Missing: A Detective Ravn thriller

Missing: A Detective Ravn thriller

Michael Katz Krefeld

€ 16,99
Engels Beast in the Night - An Inspector Cecilie Mars Thriller
€ 13,99
Engels Derailed: A Detective Ravn Thriller
€ 15,99
Engels Darkness Calls: An Inspector Cecilie Mars Thriller
€ 12,99

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

Hoogspanning

Geir Jordet

€ 14,99

De reus uit de Rif

Mohammed Benzakour

€ 10,99
Spiegeldagen

Spiegeldagen

Mark H. Stokmans

€ 16,99

Vrienden voor het leven

Danielle Steel

€ 14,99