De sekte
De sekte

De sekte

In ´De sekte´ krijgt Ravn een schijnbaar alledaagse zaak toegewezen: hij wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte...

Serie

Ravn deel 3

Auteur

Michael Katz Krefeld

Spreker

Wilbert Gieske

Speelduur

9 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

In ´De sekte´ krijgt Ravn een schijnbaar alledaagse zaak toegewezen: hij wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte "Gods Uitverkorenen" stichtte. Een sekte die nu door verschillende schandalen wordt geteisterd.
Het wordt echter al snel duidelijk dat er veel meer op het spel staat. Ravn lokaliseert Jakob en zijn laatste discipelen op een afgelegen landgoed. Een plek die dichter bij de hel ligt dan het paradijs dat Jakob aan zijn congregatie had beloofd. Ravns onderzoek leidt hem tot diep achter de muren van de sekte. Langzaam komt er een zowel verschrikkelijk als gekmakend geheim aan het licht in het gedeelde verleden van James en Ferdinand Mesmer.
Een geheim dat desastreuze gevolgen heeft voor iedereen.
De sekte is het derde boek in de Raven-reeks.
Michael Katz Krefeld (1966) is een van de meest gelezen Deense misdaadauteurs en heeft voor zijn boeken veel lof en prijzen gekregen. Hij is vooral bekend door de internationale bestsellerserie over de detective Ravn, die lezers over de hele wereld in vervoering heeft gebracht.
Krefeld begon zijn carrière als scenarioschrijver in de filmindustrie en dat is voelbaar in zijn keiharde thrillers, die een felle drive en grote onvoorspelbaarheid hebben. De strijd tegen het kwaad en - niet in de laatste plaats - de persoonlijke opoffering ten dienste van de goede zaak maken vaak deel uit van de plot.
Saga Egmont lanceert alle boeken van Krefeld in negen verschillende talen, van het bekroonde debuut tot de meest recente delen van de Ravn-serie en de Cecilie Mars-serie.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 oktober 2022

ISBN

9788728227701

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 58 min

Bestandsgrootte

426 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Michael Katz Krefeld Bekijk alles

Afgezonderd

Afgezonderd

Michael Katz Krefeld

€ 16,99
Ontspoord

Ontspoord

Michael Katz Krefeld

€ 16,99

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

€ 14,99
De troostbibliotheek

De troostbibliotheek

Sara Nisha Adams

€ 12,99
€ 13,99

Moreel kompas

Danielle Steel

€ 14,99