Afgezonderd
Afgezonderd

Afgezonderd

In het tweede deel van de populaire Ravn-serie raakt Ravn opnieuw betrokken bij een verdwijningszaak. Dit keer leiden de aanwijzingen hem naar Berlijn...

Serie

Ravn deel 2

Auteur

Michael Katz Krefeld

Spreker

Wilbert Gieske

Speelduur

11 uur 14 min

€ 16,99

Beschrijving

In het tweede deel van de populaire Ravn-serie raakt Ravn opnieuw betrokken bij een verdwijningszaak. Dit keer leiden de aanwijzingen hem naar Berlijn.
Een eenzame man heeft geld verduisterd om naar een geheime bijeenkomst in Berlijn te kunnen reizen, waarna hij spoorloos verdwijnt. Ravn raakt bij de zoektocht betrokken via de zus van de man, Louise. Verschillende alleenstaande mannen zijn op mysterieuze wijze verdwenen in Berlijn en de zaak gaat terug tot de Stasi-tijd. Ravn brengt zichzelf in groot gevaar als hij het mysterie probeert op te lossen door de gruwelen uit het verleden tot leven te brengen...
AFGEZONDERD is het tweede, op zichzelf staande deel in de serie van de Deense misdaadkoning Michael Katz Krefeld over privédetective Ravn.
Michael Katz Krefeld (1966) is een van de meest gelezen Deense misdaadauteurs en heeft voor zijn boeken veel lof en prijzen gekregen. Hij is vooral bekend door de internationale bestsellerserie over de detective Ravn, die lezers over de hele wereld in vervoering heeft gebracht.
Krefeld begon zijn carrière als scenarioschrijver in de filmindustrie en dat is voelbaar in zijn keiharde thrillers, die een felle drive en grote onvoorspelbaarheid hebben. De strijd tegen het kwaad en - niet in de laatste plaats - de persoonlijke opoffering ten dienste van de goede zaak maken vaak deel uit van de plot.
Saga Egmont lanceert alle boeken van Krefeld in negen verschillende talen, van het bekroonde debuut tot de meest recente delen van de Ravn-serie en de Cecilie Mars-serie.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 augustus 2022

ISBN

9788728227718

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 14 min

Bestandsgrootte

489 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Michael Katz Krefeld Bekijk alles

Engels Missing: A Detective Ravn thriller

Missing: A Detective Ravn thriller

Michael Katz Krefeld

€ 16,99
Engels Beast in the Night - An Inspector Cecilie Mars Thriller
€ 13,99
Engels Derailed: A Detective Ravn Thriller
€ 15,99
Engels Darkness Calls: An Inspector Cecilie Mars Thriller
€ 12,99

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

De garage

John Banville

€ 14,99

Hoogspanning

Geir Jordet

€ 14,99

De reus uit de Rif

Mohammed Benzakour

€ 10,99
Spiegeldagen

Spiegeldagen

Mark H. Stokmans

€ 16,99