Coup de foudre
Coup de foudre

Coup de foudre

Katie Haver's leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp, en is best tevreden over haar relatie met Max...

Auteur

Eline de Schepper

Spreker

Laetitia Vandueren

Speelduur

9 uur 49 min

€ 12,99

Beschrijving

Katie Haver's leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp, en is best tevreden over haar relatie met Max. Maar is dat georganiseerde leventje wel genoeg? Er is tenslotte een hele wereld om te ontdekken. Een wereld die haar roept. Met een roekeloos en ondoordacht plan, slaat ze haar vleugels uit en neemt een drastische beslissing. Ze verruilt haar slaperige dorp in voor de hippe, bruisende City of Lights.

In het vrolijke gezelschap van haar tweelingzus Stella, stopt ze al haar spaargeld in een sober kaarsenwinkeltje, in het sprookjesachtige Crémieux. Iets wat misschien al op voorhand gedoemd is om te mislukken? Want Parijs is helemaal niet waar ze op gehoopt had. De norse, maar nieuwsgierige buurtbewoners zien haar absoluut niet graag komen. Maar Katie zet alles op alles om zich te bewijzen. Is het enkel de betoverende lichtjesstad waarvoor Katie valt? Of toch eerder voor de charmes van de knappe dokter, na een onverwachte ontmoeting?Eline De Schepper (1994) is een Vlaamse schrijver van Feelgood verhalen. In 2021 debuteerde ze onder het pseudoniem Eline Hazelaar met haar Feelgood novelle Stracciatella.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

6 mei 2022

ISBN

9788728249888

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 49 min

Bestandsgrootte

410 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Laetitia Vandueren Bekijk alles

Drakenbloed

Drakenbloed

Ina de Man

€ 9,99
Wolvenhart

Wolvenhart

Ina de Man

€ 6,99
Ravenburcht

Ravenburcht

Ina de Man

€ 6,99