Luistervoorbeeld

De Smurfen (Vlaams) - Verhalenbundel 2

SerieSmurfs deel 2
Auteur Peyo
Spreker Joyce Beullens
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 31m 49s
€ 2,99

Beschrijving

De Smurfen zijn aan een groot avontuur begonnen. De Ruimtesmurf heeft een raket gebouwd om naar de ruimte te reizen. Hij laat zijn uitvinding aan de andere Smurfen zien, alleen stijgt de raket niet op. Om de teleurgestelde Ruimtesmurf te helpen, bedenken de Smurfen een plan. Er is een magisch drankje waarmee de Smurfen in Gnoefen veranderen, waardoor Ruimtesmurf denkt dat hij op een andere planeet is beland. Alles lijkt hier beter dan in het Smurfendorp. Maar hoe lang houdt Ruimtesmurf het hier vol?

Dit is het tweede deel in de reeks verhalenbundels van de Smurfen.

Maak je klaar voor de avonturen uit het Smurfendorp met Smurfin, Grote Smurf, Muzieksmurf, Potige Smurf, Dichtersmurf, Lolsmurf en alle andere kleine blauwe wezentjes. Ontdek wat er gebeurt als Knutselsmurf wil vliegen, wanneer Bakkersmurf geen eieren meer heeft voor zijn taart, wanneer de weerspiegeling van Hippe Smurf plotseling tot leven komt of wanneer de gemene tovenaar Gargamel keer op keer het vredevolle leven van de Smurfen probeert te verpesten met zijn kwade plannen en gevaarlijke elixirs. Veel smurfplezier!

De Belgische cartoonist Pierre "Peyo" Culliford creëerde De Smurfen in 1958. De kleine blauwe wezentjes, elk zo groot als drie appels, leven samen in kleine paddestoelachtige huisjes in een dorp diep in het bos. Als ze niet spelen, bouwen, eten, feesten of dingen verzinnen, brengen zij hun dagen door met het voor de gek houden van de gemene tovenaar Gargamel en zijn kat Azraël, die samen de smurfen willen uitroeien...
De Smurfen en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Peyo Creations. © 2021 Peyo Creaties.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 april 2022
ISBN 9788728353240
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 31m 49s
Bestandsgrootte 23 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.