De Hongerspelen
De Hongerspelen

De Hongerspelen

Deel 1 in de Hongerspelen-trilogie. 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. Hoe ver ga je om te overleven?

Serie

Auteur

Suzanne Collins

Spreker

Lineke Rijxman

Speelduur

10 uur 22 min

€ 14,99

Beschrijving

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot... Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven? De Hongerspelen-trilogie leverde een succesvolle filmreeks op met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 juli 2020

ISBN

9789000375301

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 22 min

Bestandsgrootte

402 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Suzanne Collins (1962) is de bestsellerauteur van de succesvolle trilogie The Hunger Games, (Nederlandse titel: De Hongerspelen). De Amerikaanse Collins begon haar carrière als scriptschrijfster van kinderseries voor de televisie, waar ze geïnspireerd raakte tot het schrijven van de kinderboekenserie over Gregor de Bovenlander. De boeken van The Hunger Games stonden meer dan 60 weken in de New York Times Bestsellerlijst en werden bovendien verfilmd.

Meer auteur Suzanne Collins Bekijk alles

Spotgaai

Spotgaai

Suzanne Collins

€ 14,99
Vlammen

Vlammen

Suzanne Collins

€ 14,99
De ballade van slangen en zangvogels
€ 14,99

Meer spreker Lineke Rijxman Bekijk alles

De vijf Joodse feestrollen

De vijf Joodse feestrollen

Menno Ten Brink

€ 19,95
Schone handen

Schone handen

René Appel

€ 12,99
De verborgen glimlach

De verborgen glimlach

Nicci French

€ 10,99
De heks van Portobello

De heks van Portobello

Paulo Coelho

€ 12,99