Luistervoorbeeld

De verborgen glimlach

Verkorte versie
Auteur Nicci French
Voorlezer Lineke Rijxman
Speelduur 3u 5m 16s
€ 10,99

Beschrijving

Hoe kan zoiets onschuldigs als een glimlach de aanleiding zijn voor moord?

Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze haar nieuwe liefde Brendan lezend in haar dagboek aan op de bank. Ze is woest, ze verbreekt de relatie en zet hem de deur uit. Maar Brendan uit haar leven te bannen blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Twee weken later spreekt Miranda haar zusje Kerry, die er fantastisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Er is een nieuwe man in haar leven, hij heet Brendan...

Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling en uiteindelijk zelfs nog angstaanjagender dan haar ergste nachtmerrie...

Verkorte versie

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 21 september 2012
ISBN 9789026349232
Taal Nederlands
Speelduur 3u 5m 16s
Bestandsgrootte 92 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Het resultaat is een pageturner van de bovenste plank." (De Tijd)

"Net als zijn voorgangers ontleent deze roman zijn kracht niet aan de plot maar wel aan de vaak verborgen emoties en de psychologische complicaties die achter de schermen spelen." (De Morgen)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod