Vlammen
Vlammen

Vlammen

Deel twee in de Hongerspelen-trilogie. Katniss is als winnares van de Hongerspelen onbedoeld het boegbeeld van een nadere revolutie geworden en raakt verstrikt in een angstaanjagend politiek web.

Serie

Auteur

Suzanne Collins

Spreker

Dieuwertje Blok

Speelduur

11 uur 52 min

€ 14,99

Beschrijving

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar een winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden. Als president Snow haar persoonlijk verantwoordelijk stelt voor het temperen van de onrust, raakt Katniss verstrikt in een angstaanjagend politiek web. Om iedereen van wie ze houdt te beschermen, moet ze de wereld ervan overtuigen dat haar gedeelde overwinning geen daad van rebellie, maar van ware liefde voor Peeta was. Maar Katniss beseft niet alleen dat haar hart eigenlijk aan iemand anders toebehoort, ze begint ook te twijfelen of ze het vuur van de revolutie wel wil doven. Vlammen is het tweede deel van de verslavende Hongerspelen-trilogie die een succesvolle filmreeks opleverde met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 juli 2020

ISBN

9789000375318

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 52 min

Bestandsgrootte

498 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Suzanne Collins (1962) is de bestsellerauteur van de succesvolle trilogie The Hunger Games, (Nederlandse titel: De Hongerspelen). De Amerikaanse Collins begon haar carrière als scriptschrijfster van kinderseries voor de televisie, waar ze geïnspireerd raakte tot het schrijven van de kinderboekenserie over Gregor de Bovenlander. De boeken van The Hunger Games stonden meer dan 60 weken in de New York Times Bestsellerlijst en werden bovendien verfilmd.

Meer auteur Suzanne Collins Bekijk alles

Spotgaai

Spotgaai

Suzanne Collins

€ 14,99
De Hongerspelen

De Hongerspelen

Suzanne Collins

€ 14,99
De ballade van slangen en zangvogels
€ 14,99

Meer spreker Dieuwertje Blok Bekijk alles

Kikker en de seizoenen

Kikker en de seizoenen

Max Velthuijs

€ 14,99
Het sneeuwklokjesbos

Het sneeuwklokjesbos

Annejet van der Zijl

€ 7,50
Kikkers dikke vriendjesboek
€ 14,99
De moeders van Mahipar

De moeders van Mahipar

Forugh Karimi

€ 14,99