De strijdmagiër
De strijdmagiër

De strijdmagiër

In dit spannende derde deel in de Summoner-serie dringt de tijd voor Fletcher en zijn vrienden terwijl ze door de ether terugreizen naar hun eigen wereld, en het koninkrijk van Khan moeten redden.

Serie

Summoner deel 3

Auteur

Taran Matharu

Spreker

Ruben Brinkman

Speelduur

13 uur 32 min

€ 14,99

Beschrijving

De strijdmagiër van Taran Matharu Het razendspannende vervolg op De nieuweling en De edele Fletcher en zijn vrienden moeten vechten om te overleven als ze de ether doorkruisen op zoek naar een weg terug naar hun eigen wereld. Terwijl ze worden opgejaagd door Wyvern-rijders en de wilde demonen die de buitenaardse jungles bewonen, begint de tijd te dringen voordat het tegengif tegen de levensgevaarlijke lucht van de ether opraakt. Maar dat is nog niet het grootste gevaar: Fletchers aartsvijand Khan heeft een plan om het koninkrijk en alles en iedereen waar Fletcher van houdt te vernietigen. Lees de hele Summoner-serie: Summoner 1 - De nieuweling Summoner 2 - De edele Summoner 3 - De strijdmagiër Prequel - De outcast

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 augustus 2023

ISBN

9789000391288

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 32 min

Bestandsgrootte

1126 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Taran Matharu (1990) is geboren in Londen en hield al op zeer jonge leeftijd erg van lezen. Zijn liefde voor verhalen ontwikkelde zich tot een verlangen om er zelf een te schrijven; het eerste schreef hij toen hij 9 jaar oud was. Direct na zijn studie Business Administration volgde hij een internship in Digital Sales bij uitgeverij Penguin Random House. Matharu werd ontdekt via Wattpad.com, een website waarop hij elke dag een stuk van een verhaal publiceerde. Binnen zes maanden had hij meer dan drie miljoen volgers. Inmiddels is hij fulltime schrijver. De boeken uit de Summoner-serie waren stuk voor stuk New York Times-bestsellers.

Meer auteur Taran Matharu Bekijk alles

Drakenrijder

Taran Matharu

€ 14,99
De edele

De edele

Taran Matharu

€ 14,99
De nieuweling
5.0

De nieuweling

Taran Matharu

€ 14,99

Meer spreker Ruben Brinkman Bekijk alles

Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland
€ 9,99
De zondebok

De zondebok

Kasper van Beek

€ 15,99
De bokaal van de goden

De bokaal van de goden

Rick Riordan

€ 14,99
Als de dood

Als de dood

Peter James

€ 14,99