De edele
De edele

De edele

In dit tweede deel van de Summoner-serie ondergaat Fletcher een rechtszaak waarbij zijn afkomst aan het licht komt en vecht hij zich met zijn vrienden een weg naar Orkdom om Hominum te redden.

Serie

Summoner deel 2

Auteur

Taran Matharu

Spreker

Ruben Brinkman

Vertaler

Henny van Gulik

Speelduur

12 uur 43 min

€ 14,99

Beschrijving

De inquisitie van Taran Matharu Het tweede deel van de Summoner-serie Een jaar na het toernooi zitten Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft. Tijdens het proces worden er schokkende onthullingen gedaan over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan. De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn raad. Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit. Met zijn vrienden Othella en Sylva aan zijn zijde, vecht Fletcher zich een weg naar het hart van het orkenrijk om Hominum van de ondergang te redden. Al wordt het zijn dood. 'Een vlot verhaal met herkenbare thema's dat doet denken aan de boeken van Tolkien en Pullman met Pokémon-achtige elementen.' Kirkus Reviews Lees de hele Summoner-serie: Summoner 1 - De nieuweling Summoner 2 - De edele Summoner 3 - De strijdmagiër Prequel - De outcast

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

29 juni 2023

ISBN

9789000391271

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 43 min

Bestandsgrootte

1057 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Taran Matharu (1990) is geboren in Londen en hield al op zeer jonge leeftijd erg van lezen. Zijn liefde voor verhalen ontwikkelde zich tot een verlangen om er zelf een te schrijven; het eerste schreef hij toen hij 9 jaar oud was. Direct na zijn studie Business Administration volgde hij een internship in Digital Sales bij uitgeverij Penguin Random House. Matharu werd ontdekt via Wattpad.com, een website waarop hij elke dag een stuk van een verhaal publiceerde. Binnen zes maanden had hij meer dan drie miljoen volgers. Inmiddels is hij fulltime schrijver. De boeken uit de Summoner-serie waren stuk voor stuk New York Times-bestsellers.

Meer auteur Taran Matharu Bekijk alles

Drakenrijder

Drakenrijder

Taran Matharu

€ 14,99
De strijdmagiër

De strijdmagiër

Taran Matharu

€ 14,99
De nieuweling
5.0

De nieuweling

Taran Matharu

€ 14,99

Meer spreker Ruben Brinkman Bekijk alles

Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland
€ 9,99
Aanbieding De zondebok

De zondebok

Kasper van Beek

€ 15,99 € 7,99
De bokaal van de goden

De bokaal van de goden

Rick Riordan

€ 14,99
Als de dood

Als de dood

Peter James

€ 14,99