Luistervoorbeeld

Ochtend- en avondmeditaties

Auteur Louise Hay
Voorlezer Griet Colruyt
Speelduur 50m 2s
€ 12,95

Beschrijving

Dit luisterboek bestaat uit twee onderdelen:

1. Louise helpt je om de dag te beginnen met dankbaarheid en positieve affirmaties die nieuwe mogelijkheden openen.
2. Louise helpt je om de dag te sluiten in dankbaarheid voor alles wat je hebt ervaren en bereidt je voor op een rustige slaap. Als deze ideeën een deel van je bewustzijn worden, zullen positieve veranderingen makkelijk en vanzelf plaatsvinden.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789020213331
Taal Nederlands
Speelduur 50m 2s
Bestandsgrootte 44 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Louise Hay
Louise Hay

Louise Lynn Hay (1926-2017) was een Amerikaanse schrijfster van non-fictie boeken. Ze is vooral bekend om haar boeken op het gebied van "Positief Denken".

Hay behoorde samen met Joseph Murphy en Erhard F. Freitag tot enkele van de belangrijkste auteurs van de New Age beweging. Op haar 40e ging ze zich concentreren op de leer van Ernest Holmes. Ze ging hier zelfs lessen over geven. Haar carrière als auteur begon pas nadat ze was genezen van baarmoederhalskanker. Deze ziekte motiveerde volgens Hay's eigen zeggen haar spirituele reiniging, die een essentiële stap in het leven vormt.

Naast boeken heeft Hay ook enkele cd's en video's uitgebracht. Enkele hiervan zijn in 29 talen vertaald. In 2004 zijn er wereldwijd ongeveer 50 miljoen exemplaren van haar werk verkocht.

Toon aanbod