Je gedachten te hulp roepen
Je gedachten te hulp roepen

Je gedachten te hulp roepen

Een inspirerend doeboek

In Je gedachten te hulp roepen neemt Louise Hay, de koningin van het positieve denken, je bij de hand om negatieve gedachten om te zetten in positieve met behulp van affirmaties.

Serie

Auteur

Louise Hay

Spreker

Maja Hamoen

Speelduur

1 uur 17 min

€ 12,50

Beschrijving

Als kind leren we veel waar we later veel aan hebben, maar helaas leren we ook negatieve gedachten over onszelf die een last kunnen zijn in het verdere leven. Louise Hay helpt je om mooie nieuwe, voedende gedachten te planten in de tuin van je leven. We horen in vrede te zijn, innerlijke vreugde te ervaren, zelfvertrouwen en zelfwaardering te hebben en van onszelf te houden. Als de nieuwe gedachten geplant zijn, zullen ze uitgroeien tot prachtige bloemen die schoonheid brengen in ons leven en ons voeden en steunen. We doen dit door te affirmeren, een moeiteloze manier om mooie gedachten diep in ons onderbewustzijn te laten doordringen, waar ze hun helende werk doen!

Na elk thema volgen bijpassende affirmaties begeleid met fijne gitaarmuziek. Veel herkenbaars voor de lezers van andere boeken van Louise Hay (Je kunt je leven helen e.a.), maar ook voor hen en zeker voor degenen zonder ervaring met affirmaties is dit een praktisch en compact luisterboek.

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

5 april 2019

ISBN

9789020216042

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 17 min

Bestandsgrootte

107 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Louise Hay (1926-2017) is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Meer auteur Louise Hay Bekijk alles

Je kunt je leven helen
5.0
€ 17,50
Krachtboek voor vrouwen
€ 17,50
Je kunt een buitengewoon leven creëren
4.0

Je kunt een buitengewoon leven creëren

Louise Hay, Cheryl Richardson

€ 7,99
Je kunt je leven helen
€ 17,50

Meer spreker Maja Hamoen Bekijk alles

Je kunt je leven helen
€ 17,50
Ik hoef niets te doen
5.0

Ik hoef niets te doen

Marianne Williamson

€ 12,99
Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven
€ 12,50
Liefdevolle meditaties
€ 12,50