Luistervoorbeeld

Krachtboek voor vrouwen

Wijsheid van Louise Hay
Auteur Louise Hay
Spreker Julika Marijn
VertalerCaroline Raven
Speelduur 3u 1m 47s
€ 15,00

Beschrijving

In 'Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay' deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. Ze vond zichzelf op verschillende momenten in haar leven opnieuw uit en werd een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld. In dit boek zijn de tijdloze levenslessen van Louise verzameld. Het was haar grote wens dat vrouwen liefde voor zichzelf ervaren en vol vertrouwen in hun potentieel een plek in onze maatschappij opeisen. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Details

ImprintAnkhHermes, Uitgeverij
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 25 augustus 2020
ISBN 9789020217391
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 1m 47s
Bestandsgrootte 250 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'

OVER LIEFDE VOOR JEZELF
Louise Hay legt uit hoe je 'Ik ben bang dat niemand ooit van me zal houden' verandert in 'ik ben iemand en ik hou heel erg veel van mezelf'.

' - Margriet


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Louise Hay

Louise Lynn Hay (1926-2017) was een Amerikaanse schrijfster van non-fictie boeken. Ze is vooral bekend om haar boeken op het gebied van "Positief Denken".

Hay behoorde samen met Joseph Murphy en Erhard F. Freitag tot enkele van de belangrijkste auteurs van de New Age beweging. Op haar 40e ging ze zich concentreren op de leer van Ernest Holmes. Ze ging hier zelfs lessen over geven. Haar carrière als auteur begon pas nadat ze was genezen van baarmoederhalskanker. Deze ziekte motiveerde volgens Hay's eigen zeggen haar spirituele reiniging, die een essentiële stap in het leven vormt.

Naast boeken heeft Hay ook enkele cd's en video's uitgebracht. Enkele hiervan zijn in 29 talen vertaald. In 2004 zijn er wereldwijd ongeveer 50 miljoen exemplaren van haar werk verkocht.

Toon aanbod