Luistervoorbeeld

Ik hoef niets te doen

Auteur Marianne Williamson
Spreker Maja Hamoen
Speelduur 48m 38s
€ 12,99

Beschrijving

Marianne Williamson schreef de bestseller Terugkeer naar Liefde, waarin zij op bijzonder aanstekelijke en persoonlijke wijze de principes van Een cursus in wonderen uitlegt. Dat doet zij ook op dit Nederlands gesproken luisterboek, die hopelijk de eerste van een lange serie gaat worden. Marianne Williamson legt uit hoe Een cursus in wonderen denkt over overgave en onze plannenmakerij als we met problemen worden geconfronteerd. Het is goed om op zo’n moment naar binnen te keren en ons over te geven aan de Goddelijke kracht. Dit maakt de oplossing van ons probleem mogelijk. Onze innerlijke vrede hoeft overigens niet afhankelijk te zijn van onze omstandigheden.

Dit luisterboek is een echte aanrader voor iedereen die, op een makkelijke manier, meer te weten wil komen over het gedachtegoed van Een cursus in wonderen en de praktische toepassingen van de principes uit dit wonderbaarlijke boek!

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789020213362
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 48m 38s
Bestandsgrootte 30 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marianne Williamson

Marianne Williamson (1952) is een Amerikaanse auteur en spreker. Zij heeft zo'n negen boeken gepubliceerd, waarvan vier grote bestsellers zijn geworden, zoals Terugkeer naar Liefde en Everyday Grace. Andere bekende boeken zijn Betoverende liefde, Verandering doet wonderen Magische momenten en In vrouwelijkheid. Daarnaast heeft ze een aantal essays geschreven over Amerika's meest visionaire denkers.

Toon aanbod