Ik hoef niets te doen
Ik hoef niets te doen

Ik hoef niets te doen

Op aanstekelijke wijze legt Marianne Williamson uit hoe je de principes van 'Een cursus in wonderen' in de praktijk kunt brengen.

Auteur

Marianne Williamson

Spreker

Maja Hamoen

Speelduur

0 uur 48 min

€ 12,99

Beschrijving

Marianne Williamson schreef de bestseller Terugkeer naar Liefde, waarin zij op bijzonder aanstekelijke en persoonlijke wijze de principes van Een cursus in wonderen uitlegt. Dat doet zij ook op dit Nederlands gesproken luisterboek, die hopelijk de eerste van een lange serie gaat worden. Marianne Williamson legt uit hoe Een cursus in wonderen denkt over overgave en onze plannenmakerij als we met problemen worden geconfronteerd. Het is goed om op zo’n moment naar binnen te keren en ons over te geven aan de Goddelijke kracht. Dit maakt de oplossing van ons probleem mogelijk. Onze innerlijke vrede hoeft overigens niet afhankelijk te zijn van onze omstandigheden.

Dit luisterboek is een echte aanrader voor iedereen die, op een makkelijke manier, meer te weten wil komen over het gedachtegoed van Een cursus in wonderen en de praktische toepassingen van de principes uit dit wonderbaarlijke boek!

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 juli 2016

ISBN

9789020213362

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 48 min

Bestandsgrootte

30 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marianne Williamson (1952) is een Amerikaanse auteur en spreker. Zij heeft zo'n negen boeken gepubliceerd, waarvan vier grote bestsellers zijn geworden, zoals Terugkeer naar Liefde en Everyday Grace. Andere bekende boeken zijn Betoverende liefde, Verandering doet wonderen Magische momenten en In vrouwelijkheid. Daarnaast heeft ze een aantal essays geschreven over Amerika's meest visionaire denkers.

Meer auteur Marianne Williamson Bekijk alles

Terugkeer naar liefde

Terugkeer naar liefde

Marianne Williamson

€ 15,00

Meer spreker Maja Hamoen Bekijk alles

Je gedachten te hulp roepen
€ 12,50
Je kunt je leven helen
€ 17,50
Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven
€ 12,50
Liefdevolle meditaties
€ 12,50