Luistervoorbeeld

Liefdevolle meditaties

Auteur Louise Hay
Voorlezer Maja Hamoen
Speelduur 1u 4m 35s
€ 12,95

Beschrijving

Je leert jezelf accepteren, je omarmt je innerlijke kind en je gaat meer van jezelf houden. Louise helpt je om je angsten te overwinnen en vervuld te raken van helend licht. Je vergroot je welvaartbewustzijn. Je leert je kracht te voelen.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789020213324
Taal Nederlands
Speelduur 1u 4m 35s
Bestandsgrootte 45 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Louise Hay
Louise Hay

Louise Lynn Hay (1926-2017) was een Amerikaanse schrijfster van non-fictie boeken. Ze is vooral bekend om haar boeken op het gebied van "Positief Denken".

Hay behoorde samen met Joseph Murphy en Erhard F. Freitag tot enkele van de belangrijkste auteurs van de New Age beweging. Op haar 40e ging ze zich concentreren op de leer van Ernest Holmes. Ze ging hier zelfs lessen over geven. Haar carrière als auteur begon pas nadat ze was genezen van baarmoederhalskanker. Deze ziekte motiveerde volgens Hay's eigen zeggen haar spirituele reiniging, die een essentiële stap in het leven vormt.

Naast boeken heeft Hay ook enkele cd's en video's uitgebracht. Enkele hiervan zijn in 29 talen vertaald. In 2004 zijn er wereldwijd ongeveer 50 miljoen exemplaren van haar werk verkocht.

Toon aanbod