De kracht van het NU
De kracht van het NU

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven

Eckhart Tolles 'De kracht van het Nu', hét spirituele boek van de afgelopen decennia, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Auteur

Eckhart Tolle

Spreker

Roel Fooij

Vertalers

Peter Roelofsen, Linda Jansen

Speelduur

8 uur 0 min

€ 20,00

Beschrijving

Dit is het Nederlandse luisterboek van 'De kracht van het NU', ingesproken door Roel Fooij.

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het luisteren van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 november 2016

ISBN

9789020213645

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

440 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Eckhart Tolle is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het NU en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

www.eckharttolle.com

Meer auteur Eckhart Tolle Bekijk alles

Vlaams De kracht van het NU

De kracht van het NU

Eckhart Tolle

€ 20,00
De stilte spreekt

De stilte spreekt

Eckhart Tolle

€ 17,50
De kracht van het NU in de praktijk
€ 17,50
Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle

€ 20,00

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99