Luistervoorbeeld

De stilte spreekt

Auteur Eckhart Tolle
Spreker Roel Fooij
Speelduur 1u 59m 22s
€ 15,00

Beschrijving

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Je kunt de stilte dichterbij brengen met de korte, wijze teksten in dit boekje, waarover Eckhart Tolle zegt: 'Telkens als je dit moment heel diep aanvaardt zoals het is - in welke vorm het ook tot je komt - ben je stil, heb je vrede.'

Je hoeft dus geen moeite te doen om ze te begrijpen, maar kunt de woorden gewoon hun werk laten doen. Woorden die voortkomen uit stilte en de weg zijn naar innerlijke rust. Dit boekje is niet om van te leren, maar simpelweg te ervaren. In stilte. Als je de tijd neemt om de wijsheid van deze teksten tot je te laten doordringen, zul je het wonder van de stilte beleven.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 3 augustus 2018
ISBN 9789020215335
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 59m 22s
Bestandsgrootte 109 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (1948) is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

Toon aanbod