De kracht van het NU

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven

Het Vlaamse luisterboek van 'De kracht van het NU': hét spirituele boek van de afgelopen decennia nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

Auteur

Eckhart Tolle

Spreker

Joost Claes

Vertalers

Peter Roelofsen, Linda Jansen

Speelduur

8 uur 22 min

€ 20,00

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Dit is het Vlaamse luisterboek van 'De kracht van het NU', ingesproken door Joost Claes.

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het luisteren van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

11 januari 2021

ISBN

9789020217995

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 22 min

Bestandsgrootte

689 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Eckhart Tolle is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het NU en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

www.eckharttolle.com

Meer auteur Eckhart Tolle Bekijk alles

De stilte spreekt

De stilte spreekt

Eckhart Tolle

€ 17,50
De kracht van het NU in de praktijk
€ 17,50
Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle

€ 20,00
De kracht van het NU
5.0

De kracht van het NU

Eckhart Tolle

€ 20,00

Meer spreker Joost Claes Bekijk alles

Het geheim van de Mossad

Shabtai Shavit

€ 14,99
Koud

Koud

Barbara De Smedt

€ 9,95
Vlaams Terroristenjager

Terroristenjager

Lionel D., Annemie Bulté

€ 12,95
Vlaams Hand en tand

Hand en tand

Ian Rankin

€ 12,99