Luistervoorbeeld

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven
Auteur Eckhart Tolle
Voorlezer Joost Claes
Speelduur 8u 22m 17s
€ 17,50

Beschrijving

'De kracht van het Nu', ingesproken door de Vlaamse Joost Claes, is hét spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen! Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.
De rake uitspraken van Eckhart Tolle weten een wereldwijd publiek te boeien. 'De kracht van het Nu' heeft vele mensen, van jong tot oud, vertrouwder gemaakt met spiritualiteit en biedt praktische handvatten om het Nu direct te ervaren.

Details

ImprintAnkhHermes, Uitgeverij
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 11 januari 2021
ISBN 9789020217995
Taal Nederlands
Speelduur 8u 22m 17s
Bestandsgrootte 689 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Eckhart Tolle
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (1948) is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

Toon aanbod