Luistervoorbeeld

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven
Auteur Eckhart Tolle
Spreker Joost Claes
VertalerPeter Roelofsen, Linda Jansen
Speelduur 8u 22m 17s
€ 17,50

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar. Klik op 'Luistervoorbeeld' om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Dit is het Vlaamse luisterboek van 'De kracht van het NU', ingesproken door Joost Claes.

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al `heel' en `volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als `overgave', `vergeving' en `het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Details

ImprintAnkhHermes, Uitgeverij
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 11 januari 2021
ISBN 9789020217995
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 22m 17s
Bestandsgrootte 689 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (1948) is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.

Toon aanbod